Vladimir Nikolajevič Rudakov, Mongolo-tatary glazami drevněrusskich knižnikov serediny XIII–XV vv.; ROBERT URBAŃSKI, Tartarorum gens brutalis: Moskva 2009, Kvadriga, 248 s.; Warszawa 2007, Wydawnictwo IBL PAN, 324 s. - Komendová, Jitka (Dějiny – teorie – kritika, 2009)
Recenze.