René Petráš: Menšiny v meziválečném Československu. Právní postavení národnostních menšin v první Československé republice a jejich mezinárodněprávní ochrana.: Karolinum, Praha 2009, 437 s. - Soukupová, Blanka (Lidé města, 2010)
A review of the book by René Petráš.