Sv. Dionýsios Areopagita: O mystické theologii. O božských jménech.: (z ruštiny přeložil Alan Černohous), Dybbuk, Praha 2003 - Kružík, Josef (Lidé města, 2005)
A review of the book by Saint Dionýsios Areopagita.