O neverbální komunikaci: Brno, 20. listopadu 2000 - Procházková, Lucie (Lidé města, 2001)
Neverbální komunikaci byl věnován brainstorming (hledání nových nápadů), který se konal 20. listopadu 2000 na půdě Pedagogického centra v Brně. Setkání se uskutečnilo na žádost ředitele Pedagogického centra v Brně, Svatopluka Švarce, a jeho zástupkyně Markéty Jedličkové, kteří jsou řešiteli projektu k právě projednávanému tématu. Diskusi řídil Prof. Josef Smékal z Fakulty sociálních studií Masarykovy Univerzity v Brně.